Naša internet stranica koristi kolačiće (engl. Cookie) kako bi Vam osigurali sve funkcionalnosti iz naše ponude. Za više informacija pogledajte na Politika privatnosti.

KATEGORIJA: POSEBNA PONUDA

Posebna ponuda(rabljena dobra) spada u posebni oblik prodaje jer se artikli iz ove ponude prodaju po cijenama nižim od cijena u redovnoj prodaji.

Artikli iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) spadaju u kategoriju rabljenih dobara članak 95. zakona o porezu na dodanu vrijednost(rabljena dobra) ali su NEKORIŠTENI osim ako drugačije nije navedeno za svaki pojedinačni artikl

Artikli iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) dobavljeni su ili od registriranih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj po članku 95. zakona o porezu na dodanu vrijednost(rabljena dobra) ali su NEKORIŠTENI osim ako drugačije nije navedeno za svaki pojedinačni artikl

ili od fizičkih osoba(rabljena dobra) , za robu na koju se izdanim dokumentom/računom/ugovorom o kupoprodaji primjenjuje članak 95. zakona o porezu na dodanu vrijednost(rabljena dobra) ali je NEKORIŠTENA osim ako drugačije nije navedeno za svaki pojedinačni artikl

Artikli iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) isporučuju se s računom, jamstvenim listom i svom ostalom dokumentacijom predviđenom zakonima, kutije mogu biti otvorene

Artikli iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) , rade na sve mobilne mreže, imaju valjano jamstvo koje se ostvaruje kod ovlaštenih servisa u Republici Hrvatskoj.

Artikli iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) podliježu pod  "posebni postupak oporezivanja marže – rabljena dobra" stoga na izdanom računu za ove artikle PDV nije zasebno iskazan.(članak 95. zakona o porezu na dodanu vrijednost-Izdanje: NN 73/2013)

Na izdanom računu artikala iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) iskazana je samo zbrojna svota naknade i PDV-a, odnosno ukupna svota računa. PDV nije zasebno iskazan(članak 95. zakona o porezu na dodanu vrijednost-Izdanje: NN 73/2013) 

Pdv se obračunava Prodavatelju na ostvarenu maržu.

Stoga Kupci pravni subjekti kod kupovine artikala iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) ne mogu koristiti odbitak pretporeza već samo ukupnu svotu računa mogu knjižiti kao trošak u poslovnim knjigama. 

Kupnjom artikala iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra), Kupac a ni kupljeni uređaji ne sudjeluju u bilo kakvoj vrsti nagradne igre ili promocije a u svrhu potraživanja bilo kakvih nagrada, poklona i slično.

Količine artikala iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) ograničene su i navedene su kod svakog pojedinačnog artikla.

Trajanje ponude i prodaje artikala iz kategorije Posebna ponuda(rabljena dobra) je do isteka zalihe odnosno isteka raspoložive količine navedene kod svakog pojedinog artikla.

PROIZVODNI ASORTIMAN(mobiteli)

  • Svi uređaji rade na svim mobilnim mrežama, tj. podržani su svi operateri.
  • Imaju jamstvo od 24 mjeseca od dana kupnje, izuzev Applea proizvoda koji ima tvorničko jamstvo od 12 mjeseci.
  • Jamstva se ostvaruju u ovlaštenim servisima unutar Republike Hrvatske. Po potrebi, za uređaje koji nemaju ovlašteni servis u Republici Hrvatskoj, ili zbog nekih razloga uređaj nema adekvatnu servisnu podršku, uređaji se šalju na servis u zemlju porijekla (EU)
  • Svi uređaji imaju izbornik na hrvatskom jeziku izuzev uređaja koji to tvornički ne podržavaju.